Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH spreekt klare taal in aanloop naar Slag om Vlaanderen: “Ik heb maar 1 wens voor zondag”

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Club Brugge slaagde er donderdagavond niet in om de drie punten te pakken tegen KV Oostende. Sterker nog, de 2-1 nederlaag in de Versluys Arena zorgt ervoor dat er nog volop gestreden moet worden voor plaats twee. Michel Preud’homme blikt vooruit op een ongetwijfeld intense topper tegen AA Gent.

Na de match tegen de Kustboys hekelde MPH opnieuw het feit dat zijn manschappen niet 90 minuten lang hetzelfde niveau konden aanhouden. Hij verwacht dan ook een reactie van de spelers. “Zondag moeten ze voor iedereen binnen de club spelen: voor de fans, het bestuur, hun eigen toekomst,… Ik ben niet belangrijk, het draait om de Club en de toekomst van Blauw-Zwart, daar moet je voor spelen!”

De Brugse coach verwacht geen gemakkelijke wedstrijd tegen de Buffalo’s. “Het zal een wedstrijd voor mannen worden, een finale. Het moet op een bepaald moment van de groep komen, ze moeten opstaan zoals ze al gedaan hebben na Anderlecht – Club. Ik wens maar één iets: dat de spelers voor 200% er voor gaan zondag. We hebben 39 wedstrijden gespeeld met het doel en de mogelijkheid om kampioen te worden. Nu is er nog één om de tweede plaats”, klinkt het via het officiële Twitter-account van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws