Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH heeft beslissing genomen over ‘Brodic-vraagstuk’, KV Oostende serieus gehandicapt in derby

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Club Brugge hoopt donderdagavond op bezoek bij KV Oostende zijn tweede plaats veilig te stellen. Mits een driepunter in de Versluys Arena kan AA Gent niet meer over Blauw-Zwart wippen in het klassement. En wie weet wordt het dan toch nog spannend tot op de laatste speeldag als Charleroi ook in eigen huis Anderlecht over de knie kan leggen.

Michel Preud’homme kan tegen de Kustboys niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Laurens De Bock en Benoît Poulain. Beloftensensatie Fran Brodic trainde dinsdag mee met de A-kern achter gesloten deuren, maar desondanks maakt hij opnieuw geen deel uit van de selectie van de Brugse coach.

Nóg meer zorgen voor Yves Vanderhaeghe. Hij moet het stellen zonder 5 spelers. Landry Dimata, Matthias Bossaerts en Fabien Antunes liggen in de lappenmand, terwijl Antonio Milic en Adam Marusic geschorst zijn. Silvio Proto traint na zijn teenblessure opnieuw mee en maakt mogelijk zijn rentree tegen Club. Zijn vervanger William Dutoit krijgt immers heel wat kritiek.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Palacios, Engels, Denswil, Cools en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Pina, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Rotariu, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws