Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH analyseert Club – Anderlecht en steekt daarbij een pluim op de hoed van één Bruggeling

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge en zijn supporters hebben er álles aan gedaan, maar het heeft niet mogen zijn. Blauw-Zwart kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Anderlecht. Onderstaand de mening van Michel Preud’homme.

“Wij hebben ons spel gespeeld, maar we wisten dat Anderlecht op de tegenaanval zou spelen. En dat ze daarmee gevaarlijk zouden zijn”, opent MPH voor de camera’s van de betaaltelevisie.

“Spijtig genoeg hebben we het momentum niet genomen in deze match. Voorbeelden daarvan zijn de kans van Izquierdo op 0-1, de kans van Vanaken begin tweede helft en de mogelijkheid van Rotariu van dichtbij. Hij moest die bal controleren en gewoon binnentrappen. Dat zijn momenten die je moet pakken om zo’n match te winnen.”

Niet ons probleem

Onder meer Hans Vanaken, Jelle Vossen en Ruud Vormer fronsten na afloop de wenkbrauwen bij de counterende voetbalstijl van Paars-Wit. “Of ik het ook raar vind dat Anderlecht zo speelt? Als de club Anderlecht zo’n voetbal wil zien, dan is dat niet ons probleem. Wij moeten gewoon proberen om sterker te zijn.”

Tot slot vroeg PlaySports-commentator Nicolas De Brabander of dit de beste match was van Helibelton Palacios, sinds hij in Brugge arriveerde. “Palacios was verdedigend inderdaad heel sterk, maar aanvallend toont hij soms nog wat gebreken. Maar niet vergeten dat hij nog niet zo lang bij ons is.” Eindigen deed Preud’homme met deze woorden: “We hebben ons best gedaan, maar het was net niet genoeg op sommige momenten. Over de titel sprak ik eerder al niet. We hebben 4 punten voorsprong op AA Gent en moeten dat zo proberen te houden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws