Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Verschueren gaat de mist in bij Gunther D van Studio Brussel

Michel Verschueren gaat de mist in bij Gunther D van Studio Brussel

Anderlecht kroonde zich afgelopen donderdag voor de 34ste keer tot kampioen van België. Voor Gunther Desamblanx een ideaal moment om Michel Verschueren even op te bellen. Maar de kennis van de Paars-Witte liederen moet duidelijk nog wat bijgeschaafd worden bij Mister Michel.

Tijdens Studio Brussel-programma Gunther D besloot de bekende radiopresentator om Verschueren te laten meezingen met “Lange Jojo – Anderlecht Champion”, één van de clubliederen van onze aartsrivaal.

“Of ik dat ken? Tuurlijk, haha”, pareerde het club-icoon van de Brusselaars. Om vervolgens verkeerdelijk uit te pakken met “Allez les mauves et blancs”. Gunther D onderbrak hem dan maar: “Uhm, ‘t is wel een ander nummer denk ik.” Onderstaand kan je het grappige fragment herbeluisteren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws