Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert laat in zijn transferkaarten kijken: “We verwachten een vertrek van deze 3 spelers”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De spelers van Club Brugge kunnen enkele weken genieten van een deugddoende vakantie, maar voor Vincent Mannaert beloven het drukke tijden te worden. Zowel langs inkomende als uitgaande zijde wordt er heel wat beweging verwacht bij Blauw-Zwart.

“We willen tijdens de transferperiode meer doen dan alleen creativiteit toevoegen”, opent onze CEO tegenover Sporza. “We moeten eerst en vooral afwachten wat er de komende weken zal gebeuren, want ik heb gemerkt dat de transferbeslissingen de laatste jaren toch wat worden uitgesteld, ook voor de grote markten.”

Enkele sterkhouders lijken Jan Breydel sowieso te verlaten. “Langs uitgaande zijde is het zaak van goed voorbereid te zijn voor wanneer er spelers vertrekken. Hetgeen wel te verwachten valt, want Izquierdo, Engels en Denswil staan al een tijdje in de belangstelling van clubs uit grotere competities. We weten waar we aan toe zijn. En daar gaan we ons de volgende dagen en weken op focussen.” Voor Tomás Pina is er vanwege zijn geringe speeltijd vanzelfsprekend minder interesse, maar ook hij mag Blauw-Zwart verlaten.

Door het vertrek van Michel Preud’homme moet Club ook op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. “Of er in België een geschikte kandidaat is? Het is zoals met spelers. De markt is de laatste jaren enorm gemondialiseerd. Het is belangrijk dat je dat allemaal in kaart kan brengen. De geschiedenis van deze club heeft geleerd dat je succesvol kan zijn met Belgische trainers, maar ook met buitenlandse trainers. Het is nu aan ons om een goed profiel op te maken en verder te werken op hetgeen is opgebouwd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws