Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Krijgt Rotariu er een landgenoot bij? Club biedt 1 miljoen euro op centrale middenvelder’

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge is momenteel erg bedrijvig op de transfermarkt. Maar liefst vier zomertransfers werden al gerealiseerd, maar daar zal het niet bij blijven. Voor grote(re) namen is het wellicht wachten totdat Blauw-Zwart weet hoeveel centen het binnenrijft voor spelers als José Izquierdo, Bjorn Engels en Stefano Denswil, maar in de tussentijd probeert het Brugse bestuur alvast jonge talenten naar Jan Breydel te halen.

Van de nieuwkomers is Erhan Masovic (FK Cukaricki) 18, Emmanuel Bonaventure Dennis (Zorya Luhansk) 19 en Elton Acolatse (Westerlo) 21. En ook transferdoelwit Olimpiu Moruțan is vorige maand pas 18 geworden. Volgens Digisport staat de centrale middenvelder van de Roemeense eersteklasser FC Botoșani in de belangstelling van Club Brugge.

Moruțan wordt in eigen land beschouwd als één van de meest getalenteerde spelers van zijn generatie. Blauw-Zwart zou zo’n 1 miljoen euro plus bonussen overhebben voor de veelbelovende Roemeen. Een bod dat naar verluidt dicht in de buurt komt van hetgeen FC Botoșani wil vangen voor zijn middenvelder. Al moet Club wel afrekenen met concurrentie van voornamelijk CFR Cluj en in mindere mate Atalanta, Ajax, PSV en enkele Russische clubs.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws