Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Korpschef Dirk Van Nuffel bevestigt: “Club-fans mogen zich aan een proces-verbaal verwachten”

Club-fans fuck you

Waar Lukasz Teodorczyk in de reguliere competitie de media haalde met zijn doelpunten, staat dezer dagen zijn wangedrag in de schijnwerpers. Zo kreeg de 25-jarige Pool het afgelopen zondag aan de stok met de Blauw-Zwarte aanhang.

Bij aankomst van de Anderlechtse spelersbus reageerde Teodorczyk op het boe-geroep met zijn middelvinger. En even later, tijdens de opwarming, trapte hij doodleuk enkele ballen richting de Brugse familietribune. Gevolg: de aanvaller van Paars-Wit zal burgerlijk vervolgd worden.

Teodorczyk is echter niet de enige die zich aan een boete mag verwachten. “Ook de mensen die provoceerden kunnen een proces-verbaal in de bus verwachten. Al zijn we nog volop aan het bekijken wie de mensen zijn die de gebaren maakten. Het kan enkele weken duren voor iedereen geïdentificeerd wordt. Maar uiteraard laten we het daar niet bij”, vertelt Brugse korpschef Dirk Van Nuffel aan HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws