Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Komt goudklompje uit eerste klasse naar Club Brugge? “Beslissing genomen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Naar volgend seizoen toe is het voor Club Brugge noodzakelijk om vers bloed naar Jan Breydel te halen. Eén van de spelers die de laatste weken dikwijls met een overstap naar Blauw-Zwart in verband wordt gebracht, is Henry Onyekuru.

De 19-jarige aanvaller doet het geweldig bij KAS Eupen en is met twintig competitietreffers zelfs mede-topschutter in de Jupiler Pro League. Verschillende ploegen hebben Onyekuru – zelf wordt hij liefst Henry genoemd – dan ook in het vizier.

Ook Club Brugge dacht en denkt aan de getalenteerde Nigeriaan. De voorbije weken hulde Onyekuru zich in stilzwijgen, maar nu gaf de aanvaller het volgende aan: “Ik heb een beslissing genomen, maar de deal is nog niet genoeg afgerond om te zeggen naar waar ik trek.”

“Wat ik wel kan zeggen, is dat ik in Duitsland, Engeland of België zal tekenen”, besloot het goudklompje van Eupen in Het Nieuwsblad. Dat Onyekuru een transfer naar een Belgische topclub niet uitsluit, is mogelijk goed nieuws voor Club Brugge of Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws