Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Komt Club-speler dit seizoen niet meer in actie? “Het is niet de vriend van Preud’homme”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Michel Preud’homme gaf na de verloren wedstrijd op Anderlecht aan dat hij alleen nog manschappen zou opstellen die écht voor Club Brugge willen spelen. Ricardo van Rhijn was één van de namen die uit de basiself verdween ten koste van Helibelton Palacios. De 25-jarige Nederlander moest tegen Zulte Waregem zelfs opnieuw op de tribune plaatsnemen.

“Er is op zeker moment iets gebroken. Is het zijn karakter of iets anders?”, vraagt Eddy Snelders zich luidop af bij PlaySports. “Wat wel opvalt is dat hij altijd de eerste is die geslachtofferd wordt bij de Bruggelingen. Het is niet de vriend van Michel Preud’homme. Nochtans trapt niemand beter voorzetten als rechtsachter.”

Aad de Mos was verrast dat de ex-Ajacied niet mocht opdraven tegen Zulte Waregem. “Ik had Van Rhijn verwacht. In een wedstrijd die je moet winnen, stel je aanvallende backs op. Van Rhijn was er weer niet bij. Het zit niet helemaal goed tussen hem en Preud’homme.”

Marc Degryse denkt te weten hoe dat komt. “Ze hadden al eens een akkefietje en tegen Anderlecht gaf Van Rhijn niet thuis. Dan heb je afgedaan bij Preud’homme”, klinkt het klaar en duidelijk in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws