Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kiest Ryan voor spraakmakende terugkeer? “Zou me niet verbazen als hij deze zomer bij Club opduikt”

Mathew Ryan met Club-sjaal

Ondanks het feit dat Club Brugge afgelopen maandag met 2-1 won van Zulte Waregem, was er heel wat te doen rond de mindere prestatie van Ludovic Butelle. Ex-doelman Geert De Vlieger verwacht dat Blauw-Zwart deze zomer nog een doelman zal aantrekken. 

“Butelle is toch wat aan het zwalpen”, opent de analist zijn betoog tegenover de podcast van PlaySports. “Tegen Zulte kwam hij dan nog goed weg omdat ze de drie punten pakten. Maar het is toch een andere Butelle dan vorig jaar, toen hij met zijn rust en stabiliteit mee voor de titel zorgde.”

De Vlieger zag Butelle ook eerder dit seizoen niet op zijn beste niveau acteren. “Hij heeft zelf al eens die mindere prestaties naar de achtergrond willen praten door te zeggen dat men overdrijft, maar ik kan me inbeelden dat Michel Preud’homme als ex-doelman toch eens hard in zijn ogen heeft zitten wrijven afgelopen wedstrijden.”

Zomermercato

En dus verwacht De Vlieger dat Blauw-Zwart zich zal roeren op de transfermarkt. “Ik heb het gevoel dat er toch iets gaat gebeuren op doelmannengebied bij Club Brugge. En ik neem aan dat er met Mathew Ryan ook nog iets zal gebeuren deze zomer. Dus zeg nooit nooit.”

“Het zou een uitstekende transfer zijn voor Club, maar dat is het voor elke Belgische club. Dat hebben we ook bij Genk gezien. We kennen zijn kwaliteiten. Het hangt er een beetje vanaf waar hij zijn toekomst ziet, maar als het in België is, dan zou het mij niet verbazen dat zijn naam eerst bij Club Brugge opduikt.” Binnenkort zit Ryan samen met Valencia om zijn toekomst te bespreken. De 25-jarige Australiër ligt nog altijd in de bovenste schuif bij een groot deel van de Club-fans, dat zagen we tijdens zijn warme begroeting in de Luminus Arena.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws