Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel kolkt, maar is razend op één man: “Klootzakje”

Passionele Club-fans

Na 45 minuten voetballen in een tot de nok gevuld Jan Breydel is de tussenstand 1-1. Club Brugge kwam al vroeg op achterstand door een vrijschopgoal van Hanni, maar tien minuten voor het rustsignaal deed Vormer hetzelfde voor de thuisploeg.

De spanningen liepen al voor de wedstrijd hoog op en dat was tijdens de match niet anders. René Weiler trapte bij een aanval van Club Brugge zelfs een extra bal op het plein, zodat Sébastien Delferière genoodzaakt was om het spel stil te leggen.

De ref ging verhaal halen bij de coach van Paars-Wit, maar stuurde hem niet naar de tribunes. Twitter schoot dan ook met scherp richting de Zwitser op het sociale medium.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws