Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo zorgt voor grote opluchting bij Brugse aanhang

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge zit in de laatste rechte lijn op weg naar de topper van komende zondag tegen Anderlecht. In het verleden gebeurde het al wel vaker dat er uitgerekend tegen onze aartsrivaal en in cruciale matchen afwezigen zijn, maar over José Izquierdo hoeven we ons niet langer zorgen te maken.

Michel Preud’homme zal tegen RSCA niet kunnen rekenen op Abdoulay Diaby, Lior Refaelov, Laurens De Bock en Benoît Poulain. Laatstgenoemde zou zelfs niet meer in actie kunnen komen dit seizoen.

Even werd er ook gevreesd dat Izquierdo zou moeten afhaken voor zondag, aangezien onze Colombiaanse vleugelspeler niet present tekende op de donderdagtraining. Vrijdagmorgen om 11 uur stond er een nieuwe oefensessie op het programma en wie zagen we daar goedlachs opdraven? Jawel, Joske! Volgens Het Nieuwsblad moeten de Club-fans zich dan ook geen zorgen maken en bleef Izquierdo gisteren enkel uit voorzorg binnen.

UPDATE 14.15 uur: intussen is de échte reden voor de afwezigheid van Izquierdo bekend!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws