Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hugo Broos voorspelt de kraker van zondag: “In dat geval is Anderlecht sowieso kansloos”

Club-fans Come on you blues

Hugo Broos, die er begin dit jaar voor zorgde dat Kameroen de Afrika Cup pakte, is de juiste man om de match van zondag in te schatten. Hij was in het verleden immers zowel speler als trainer van zowel Club Brugge als Anderlecht. 

Broos is van mening dat Blauw-Zwart de laatste weken de bovenhand heeft. “Wat psychologisch in hun voordeel speelt, is dat ze zich geen vragen moeten stellen. Gewoon gaan. Het is de laatste kans om misschien verrassend nog de titel te pakken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Voor Anderlecht wordt het een moeilijke evenwichtsoefening. Ja, zij moeten niet winnen. Maar het is een dunne lijn tussen behoudend gaan spelen en té verdedigend gaan spelen. Het zou niet de eerste ploeg zijn die daarom net verliest. En als Club zijn niveau nog wat kan opkrikken en gaat presteren zoals in de titelmatch vorig seizoen, is Anderlecht sowieso kansloos. Alleen is tegen Anderlecht spelen, zelfs al is het op eigen veld, toch iets helemaal anders dan tegen KV Oostende of Zulte Waregem natuurlijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws