Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath was lang niet de enige die verkeerdelijk fluitsignaal hoorde op Mambourg

Denswil - Claudemir - Engels

Ethan Horvath debuteerde vrijdagavond bij Club Brugge en is zo de eerste Amerikaan ooit die uitkomt voor Blauw-Zwart. De 21-jarige doelman kwam uiteindelijk met de schrik vrij na een serieuze fout die de 1-1 van David Pollet inleidde. José Izquierdo zorgde er echter in zijn eentje voor dat het Brugse sluitstuk op beide oren kan slapen.

Horvath vertelde aan Michel Preud’homme dat hij tijdens de bewuste fase een fluitsignaal hoorde, maar wellicht was dat afkomstig uit de spionkop van de Carolo’s. Bjorn Engels gaf in zijn interview na de match aan dat hij niets gehoord had, maar Stefano Denswil en Claudemir treden Horvath wel bij.

“Ik hoorde bij de tegengoal net als Claudemir een fijn iets en ik dacht dat er gefloten was”, vertelt Denswil op de officiële site. “Maar uiteindelijk bleek het niets te zijn en kan je het als een misverstand catalogeren. Een echte blunder kan je het niet noemen, maar het was wel zuur. Als Ethan geen fluitje hoorde, zou hij de bal zo niet op de grond leggen.”

“Hij heeft een goede match gekeept. We kunnen ons nu rustig voorbereiden op de wedstrijd van volgende week zondag tegen Anderlecht. We hebben er zin in en kijken er naar uit, want je weet dat je dichterbij kan komen of er misschien al over kan gaan”, besluit de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws