Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hopelijk resulteren de aanslagen op Boeckx & Weiler in matchen zonder publiek voor Club Brugge”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

De topper van afgelopen zondag tussen Club Brugge en Anderlecht stond bol van de incidenten. Zowel bij Blauw-Zwart als Paars-Wit gingen bepaalde individuen over de schreef.

Hans Vandeweghe richt zich in zijn column voor De Morgen tot de Brugse aanhang en roept de Pro League op om actie te ondernemen. “De beste ploeg op het veld bij Club Brugge – Anderlecht waren de zes scheidsrechters. Het is te hopen dat de aanslag op doellijnref Wim Smet vanuit het Blue Army-vak zwaar wordt bestraft. Het is nog meer te hopen dat de aanslagen op Anderlecht-doelman Frank Boeckx en coach René Weiler vanuit de hoofdtribune resulteren in een aantal wedstrijden zonder publiek”, klinkt het.

Volgens de analist gaat het Blauw-Zwarte legioen te ver in zijn supportersdrang. “Het is goed om fanatiek te zijn, maar zoals het er in Brugge aan toe gaat, is het fatsoen ver voorbij.” Een kleine twee jaar geleden was het overigens diezelfde Vandeweghe die de Club-fans uitmaakte voor randdebielen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws