Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoe Jan Breydel zondagavond revanche nam op Eddy Merckx: “Tast doping de ogen aan?”

Eddy Merckx

In aanloop naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht kon Eddy Merckx het niet laten om uit te halen naar Ruud Vormer. Zondagavond diende onze 29-jarige Nederlander – en bij uitbreiding heel Jan Breydel – de gewezen wielrenner van antwoord. 

“Ik ben natuurlijk geen keuzeheer, maar Anderlecht zijnde zou ik nooit Ruud Vormer kopen. Een lelijke voetballer en een bruut. Er zit geen streep fijnzinnigheid aan die man. Een patsboem-voetballer die het shirt van Anderlecht geen eer zou aandoen”, aldus de woorden van Eddy Merckx in de weekendkrant van HLN.

Uitspraken die vanzelfsprekend heel wat kritiek uitlokten, maar uitgerekend tegen onze aartsrivaal uit Brussel bewees Vormer met een heerlijke vrijschop dat hij wel degelijk over een serieuze streep fijnzinnigheid beschikt. De Brugse fans op Twitter lachten dan ook het laatst. Een bloemlezing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws