Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Club Brugge nieuwe parel in handen? “Hij is dé revelatie van de afgelopen weken”

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

Na de pijnlijke 2-0 nederlaag in het Astridpark had niemand verwacht dat Club Brugge nauwelijks twee weken later nog slechts één punt minder zou tellen dan zijn aartsrivaal. Al heeft Paars-Wit natuurlijk nog altijd zijn thuiswedstrijd van zondag tegen Zulte Waregem tegoed. Hoe dan ook is de manier waarop Blauw-Zwart de rug rechtte erg knap.

Naast José Izquierdo is er nog eentje die heel wat lof oogst. Zo pakte Club 9 op 9 sinds Dorin Rotariu van bij het begin mocht opdraven tegen KV Oostende (3-1). Michel Preud’homme beloonde onze flankaanvaller met nieuwe basisplaatsen tegen Zulte Waregem (2-1) en Sporting Charleroi (1-3).

De cijfers van onze 21-jarige linkspoot mogen in die matchen zeker gezien worden: een assist tegen De Kustboys, de winning goal tegen Essevee en een assist tegen de Carolo’s. “De Roemeen is dé revelatie van de afgelopen weken bij Club. Zijn balaannames zijn keurig, zijn keuzes intelligent, zijn stijl heerlijk om zien . Een stille kracht”, klinkt het vol bewondering in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws