Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hanni lacht kritiek van 2 Club-spelers weg: “Meen je dat? ‘t Zal de frustratie zijn”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

RSC Anderlecht deed zondagavond wat het al een heel seizoen doet: vanuit de omschakeling spelen. Zeker na de vroege 0-1 van Sofiane Hanni konden de bezoekers het geliefkoosde spel van René Weiler hanteren. Jelle Vossen en Hans Vanaken fronsten de wenkbrauwen achteraf.

“Anderlecht heeft gekregen waarvoor ze gekomen zijn, namelijk niet verliezen,” vertelde Hans Vanaken aan de officiële site. “Ze stonden zeer goed georganiseerd en probeerden met lange ballen vooraan te geraken, wat uiteindelijk nog loonde ook. Anderlecht creëerde nauwelijks kansen, maar plots stonden we toch 0-1 achter.”

Jelle Vossen sloot zich bij Vanaken aan. “Tegen zo’n defensief blok is het moeilijk om ruimtes te creëren. Natuurlijk is dat frustrerend. Het is spijtig dat de ploeg die wilde voetballen en kansen wilde creëren, niet genoeg beloond wordt”, klonk het in HLN.

Hanni trekt van leer

Reacties die Hanni maar matig weet te appreciëren. “Meen je dat? Moeten we hier dan blind vooruit stormen. Neen, die reacties begrijp ik helemaal niet. Als je hier na tien minuten op voorsprong komt, is het toch logisch dat je wat inzakt. Alleen hebben we dat misschien iets te veel gedaan, daar ben ik mee akkoord. ‘t Zal een beetje de frustratie zijn.”

“Het had mooi geweest om net hier kampioen te worden, maar we moeten het ook niet dramatiseren. Er blijven nog zes punten te verdienen en we hebben er vier meer dan Brugge. We bewaren de rust in het hoofd, we krijgen donderdag al een nieuwe kans om het af te maken”, besluit Hanni in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws