Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goalgetter op weg naar Jan Breydel? “Club Brugge is de beste optie”

Stephen Odey (Mountain of Fire)

Club Brugge staat nog voor vier belangrijke Play-Off wedstrijden, maar achter de schermen wordt er volop gewerkt aan de ploeg van volgend seizoen. Zo zou Blauw-Zwart geïnformeerd hebben naar de topschutter uit de Nigeriaanse eerste klasse en krijgt het nu hoopvol nieuws.

Eerder deze week kon je op BlauwZwartFans al lezen over de interesse in Stephen Odey, een 19-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor het Nigeriaanse Mountain of Fire. De jonge centrumspits vond dit seizoen al 14 keer de weg naar doel in 19 matchen.

Club is echter lang niet de enige geïnteresseerde club, maar volgens Fidelis Ilechukwu – de trainer van Odey – is Jan Breydel de beste bestemming voor zijn goaltjesdief. “Denemarken (interesse van Midtyjlland, nvdr) is niet zijn beste keuze, als je ziet welke clubs nog achter hem zitten. Zoals Club Brugge of Celtic. Hij is al opgeroepen voor de nationale ploeg, dan moet je niet naar Denemarken gaan. Dat zou slecht zijn”, vertelt de coach aan Score Nigeria.

“Als hij kiest voor progressie en niet voor het geld, dan kiest hij best een ploeg zoals Club Brugge. Op dit moment in zijn carrière hoeft hij niet naar de hoogste bieder te gaan. Ik zou het ook leuk vinden als hij heel het seizoen bleef om het doelpuntenrecord van de competitie te breken.” De Nigeriaanse competitie loopt namelijk niet gelijk met Europese competities. Het prijskaartje van Odey zou zo’n 900.000 euro bedragen.

Wie is Stephen Odey?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws