Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-bestuurder verrast: “Vroeger fan van Club, nu heb ik liever dat Anderlecht kampioen speelt”

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

Na de 4-3 nederlaag van afgelopen zondag op bezoek bij KV Oostende is AA Gent helemaal uitgeteld voor de titelrace. Enkel Club Brugge kan Anderlecht nog van zijn 34ste landstitel houden, maar dat ziet Michel Louwagie liever niet gebeuren.

Louwagie is geboren in Brugge en geeft toe dat hij vroeger geregeld naar Jan Breydel ging. “Ja, als kind was ik fan van Club Brugge. En van Cercle Brugge. Nu niet meer. Nu ademt elke vezel van mijn lijf AA Gent uit.”

Dé topper van de achtste speeldag mag van de manager van de Buffalo’s gewonnen worden door René Weiler en de zijnen. “Ik heb liever dat Anderlecht kampioen wordt en niet Club Brugge, omdat Anderlecht geen concurrent is”, klinkt het klaar en duidelijk in De Zondag.

Al speelt het bij AA Gent ongetwijfeld ook mee dat ze de tweede plaats nog van Blauw-Zwart willen afsnoepen. Op de laatste speeldag is er immers nog Club – Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws