Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gaat Izquierdo de Blauw-Zwarte kleuren straks elders dragen?

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

Het is vrijwel zeker dat José Izquierdo aan zijn laatste weken bij Club Brugge bezig is. Vorig jaar wees Club al aanbiedingen van onder meer Hamburg af, maar deze zomer wil de Gouden Schoen absoluut een stap hogerop zetten. De strijd om zijn diensten lijkt alvast los te barsten.

Volgens HSB Noticias staan verschillende Europese clubs in de rij voor de pijlsnelle Colombiaan. Om welke ploegen het precies gaat, is nog niet bekend. Al wordt één club wel al genoemd door het medium. Zo zou Inter Milan geïnteresseerd zijn in de diensten van Izquierdo.

Club hoopt rond de 20 miljoen euro te vangen voor Izquierdo en voor de Milanezen mag dat bedrag alvast geen probleem zijn. Inter werd onlangs immers overgenomen door de Suning-groep en heeft dus heel wat Chinese miljoenen tot zijn beschikking. En zo zal Joske volgend seizoen misschien wel de Blauw-Zwarte kleuren in Italië vertegenwoordigen, samen met ex-speler Ivan Perisic!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws