Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ex-spits van Club Brugge kan terugkeren naar Cercle’

Jan Breydelstadion

Cercle Brugge heeft een bewogen seizoen achter de rug. Het kleine broertje van Club Brugge werd veroordeeld tot het spelen van Play-Downs in 1B en had daarbij niet veel overschot. Begin deze maand werd de Vereniging bovendien officieel overgenomen door AS Monaco.

Cercle wil het zwakke seizoen doorspoelen met een zorgeloze jaargang in 2017-2018. Daarvoor wil het volgens Het Laatste Nieuws onder meer Tom De Sutter terughalen. In zijn tijd bij Blauw-Zwart versierde de 31-jarige aanvaller door zijn knalprestatie tegen Besiktas een transfer naar het Turkse Bursaspor, maar dat liep op een sisser af.

Sporting Lokeren gooide hem een reddingsboei, maar ook op Daknam kon onze ex-spits met 10 goals in 33 wedstrijden niet echt overtuigen. Cercle ziet in De Sutter de ideale vervanger voor Ilombe Mboyo, wiens huurovereenkomst afloopt. Al is het nog maar de vraag of de speler zelf zin heeft in een avontuur in 1B.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws