Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Enkele opmerkelijke keuzes in ‘mixed 11’ van Staelens & Borkelmans: 6 van Club, 5 van RSCA

Enkele opmerkelijke keuzes in 'mixed 11' van Staelens & Borkelmans 6 van Club, 5 van RSCA

Zondagavond staat met Club Brugge – Anderlecht dé match van het seizoen op het programma. Blauw-Zwart kan de titelstrijd nieuw leven inblazen door de drie punten thuis te houden, terwijl Paars-Wit zich met een zege verzekert van het kampioenschap. 

In aanloop naar deze absolute kraker maken Lorenzo Staelens en Vital Borkelmans hun ‘mixed 11’ oftewel beste elftal van zowel Club als Anderlecht. In onderstaande video voor HLN zie je dat het duo enkele opvallende keuzes maakt. Blauw-Zwart is met 6 spelers wel het best vertegenwoordigd in hun topelftal.

De Mixed 11 van Staelens en Borkelmans

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws