Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerlijke Vormer na gelijkspel tegen aartsrivaal: “Zou hem altijd opstellen bij Anderlecht”

Ruud Vormer interview

In de heenmatch van de Play-Offs werd Ruud Vormer nog uitgesloten tegen Anderlecht, maar zondagavond was de Nederlandse middenvelder opnieuw één van de uitblinkers tussen de lijnen. Met als absolute hoogtepunt zijn knappe vrijschopgoal.

Desondanks slaagde Club Brugge er niet in om de drie punten thuis te houden tegen Paars-Wit. Vormer was dan ook teleurgesteld, maar eerlijk genoeg om een correcte analyse van de match te geven.

“Het is moeilijk om toe te geven dat we de titel niet zullen pakken, zeker als je ziet hoe zij spelen. Afwachten, op de counter. En dan met die Acheampong die er iedereen op snelheid uitloopt. Ik zou hem ook altijd opstellen. Als je op de counter speelt tenminste.”

Vormer was nochtans gebrand om de volle buit te pakken tegen onze aartsrivaal. “Je voelde dat Anderlecht onder de indruk was van het publiek en zo. Wat zij hebben laten zien is ook niet goed genoeg. Maar als je zo de punten pakt zegt niemand wat”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws