Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dubbel pech voor Benoît Poulain?

Poulain - Immers

Benoît Poulain speelde in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Zulte Waregem op een erg hoog niveau en werd logischerwijs bekroond met een nieuwe basisplaats tegen Sporting Charleroi. De 29-jarige Fransman moest tijdens de opwarming echter afhaken, waardoor Bjorn Engels opnieuw zijn kans kreeg.

“Ik moet een pluim geven aan Engels, die onverwacht moest starten”, vertelt Michel Preud’homme na de zege op Mambourg. “Hij had donderdag nog last van de adductoren, maar was desondanks nog het meest fit van onze twee centrale verdedigers. Hij heeft in moeilijke omstandigheden één van zijn betere matchen in lange tijd gespeeld, chapeau!”

Bij Poulain is het probleem tweeledig. “Benoît heeft dikwijls last van zijn kuit en dat was ook donderdag het geval”, legt de Brugse coach uit voor de camera’s van PlaySports. “Tijdens de opwarming was het echter vooral zijn heup die te veel pijn deed, waardoor hij niet kon spelen. Dus namen we het risico om Bjorn tussen de lijnen te brengen.”

Enerzijds kampt Poulain dus met een dubbele blessure, anderzijds is de kans reëel dat Engels tijdens de laatste drie matchen zijn plek inneemt. Al is het op dit moment nog niet duidelijk of Poulain inzetbaar zal zijn voor de match van volgende week zondag tegen Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws