Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie opvallende afwezigen op training bij Club Brugge

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge bereidt zich volop voor op de match van de laatste kans tegen Anderlecht. In aanloop naar de clash tegen RSCA kampt Michel Preud’homme met de nodige blessurezorgen.

Laurens De Bock liep tegen KV Oostende een hersenschudding op, maar kon de voorbije dagen opnieuw aansluiten op training. Hij leek dan ook aan de beterhand, maar volgens Het Nieuwsblad bleef onze linksachter dinsdag opnieuw binnen.

Het is nu aan Preud’homme om de knoop door te hakken op de linksback: kiest hij alsnog voor een niet 100% fitte De Bock, mag Ahmed Touba een vervolg breien aan zijn debuutmatch tegen Charleroi of krijgt Dion Cools opnieuw zijn kans? Volgens HLN is onze coach geneigd om te opteren voor Cools, aangezien hij Touba niet meteen wil verbranden in een felbevochten topper.

Poulain out, Engels opnieuw in?

Voorts stuurden ook Claudemir en Benoît Poulain hun kat naar de training. Over onze Braziliaanse middenvelder zouden we ons echter geen zorgen moeten maken. Hij hervat vandaag met een individuele sessie, terwijl de rest van de ploeg van een vrije dag geniet.

Poulain blesseerde zich in de opwarming tegen Charleroi aan zijn heup, maar heeft daarnaast ook nog steeds last van zijn kuit. Club hoopt hem nog klaar te stomen, maar de Fransman mist zo goed als zeker de topper tegen onze aartsrivaal. Aan Bjorn Engels om hem te vervangen. Tot slot moet Lior Refaelov door pijn aan de adductoren ook de match van het jaar aan zich voorbij laten gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws