Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze twee tekenen tonen aan dat de geest van Sterchele vrijdag ronddwaalde op Mambourg

François Sterchele (Club Brugge)

Maandag 8 mei is het dag op dag negen jaar geleden dat François Sterchele in een verkeersongeval het leven liet. Afgelopen vrijdag nam Club Brugge het op tegen een andere ex-ploeg van de betreurde spits. In Charleroi waarde de geest van Sterchele duidelijk rond.

Eerst en vooral brachten de supportersclans van beide teams in de 23ste minuut een indrukwekkend eerbetoon aan onze Swa. Maar daar bleef het niet bij, want ook in de match zelf was er een verwijzing naar onze gewezen aanvaller.

In het begin van de tweede helft scoorde David Pollet een onwaarschijnlijk doelpunt dat verdacht veel deed denken aan een goal die Sterchele in 2005 maakte, ook in loondienst van Charleroi.

In een wedstrijd tegen Roeselare profiteerde Sterchele toen van het feit dat doelman Jürgen Sierens dacht dat er een overtreding gefloten was door voor de neus van de verbouwereerde keeper de bal tegen de netten te schieten. Bijna exact negen jaar na zijn veel te vroege dood leek de geest van Sterchele Pollet dus even te inspireren.

Een fantastisch eerbetoon

Horvath ziet Pollet van achter zijn rug opduiken

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws