Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten AA Gent opzijzetten: absolute sterkhouder ontbreekt en één nieuwe naam

Vanaken - Refaelov - Simons - Izquierdo

Club Brugge sluit voetbalseizoen 2016-2017 af met een absolute topper. Uitgerekend tegen AA Gent moet Blauw-Zwart de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket proberen veilig te stellen. 

Michel Preud’homme kan tegen de Buffalo’s niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Laurens De Bock, Tomás Pina en José Izquierdo. Onze Colombiaanse sneltrein, die straks ongetwijfeld andere oorden opzoekt, zal daardoor wellicht niet meer in actie komen in Club-shirt. Benoît Poulain keert terug uit blessure, terwijl belofte Jur Schryvers opduikt als nieuwe naam in de 21-koppige selectie. Claudemir is geschorst.

Nauwelijks blessurezorgen voor Hein Vanhaezebrouck. Enkel centrale verdediger Samuel Gigot is onzeker. Voor AA Gent is de opdracht simpel. De bezoekers moéten winnen om de tweede stek alsnog voor de neus van Blauw-Zwart weg te kapen. Voor Club volstaat een gelijkspel. In aanloop naar deze allesbepalende match had Ruud Vormer nog een belangrijke boodschap voor de Brugse aanhang.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Horvath en Butelle

Verdedigers: Palacios, Van Rhijn, Engels, Poulain, Denswil, Verburgh, Touba en Cools

Middenvelders: Simons, Schryvers, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Vlietinck, Vossen, Wesley en Limbombe

Selectie AA Gent

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws