Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse weet wat de toekomstplannen van Preud’homme zijn

Boskamp - Degryse - Coninx

In het voetbalwereldje bestaat er geen twijfel over dat Michel Preud’homme na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. Maar wat zou de succesvolle trainer vervolgens van plan zijn? Marc Degryse denkt het te weten.

Preud’homme heeft aangegeven dat hij al een beslissing genomen heeft, maar dat hij die pas na het seizoen zal bekendmaken. “Vorig jaar had Preud’homme aan zijn naasten gezegd dat hij een sabbatjaar zou nemen, maar Verhaeghe kon hem nog overtuigen om er een jaar bij te doen”, vertelt Degryse in L’Avenir.

“Het volgende scenario lijkt mij goed mogelijk: Preud’homme gaat een jaar rust nemen. Vergeet niet dat Roberto Martinez na het WK in 2018 gaat proberen terug te keren naar Engeland en dan komt er een plaats vrij bij de nationale ploeg.” Afgelopen zomer was MPH één van de topkandidaten bij de Rode Duivels, maar toen koos hij voor een verlengd verblijf bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws