Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse geeft Club Brugge raad: “Het is over voor hem”

Boskamp - Degryse - Coninx

Club Brugge verloor donderdagavond met 2-1 van KV Oostende en moet zondag nog vol aan de bak tegen AA Gent om zich te verzekeren van de tweede plaats. Wat het resultaat ook wordt, vervolgens zal Blauw-Zwart heel wat knopen moeten doorhakken tijdens de zomermercato.

Zo is het nog maar de vraag of Timmy Simons er straks nog een seizoen mag bijdoen. Onze 40-jarige kapitein zat de laatste weken op de bank, maar mocht door ziekte van Bjorn Engels opnieuw van bij het begin opdraven tegen KV Oostende.

Marc Degryse geeft de gewezen Rode Duivel alvast de nodige raad. “Het is een goed moment om te stoppen voor Simons. Er zijn heel weinig spelers die kunnen stoppen op hun hoogtepunt. Van de 100 zijn er 90 die doorgaan. Of dit het jaar te veel is? Neen, maar hij moet het ook niet rekken. Je merkt nu ook wel dat het stilaan over is voor hem”, klinkt het tegenover PlaySports. Simons nam nog geen definitieve beslissing, maar zal op korte termijn aan tafel zitten met het Brugse bestuur. Een functie binnen de club is eveneens bespreekbaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws