Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij KV Oostende en Club Brugge: opvallende afwezige bij Blauw-Zwart

Club-spelers vieren (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge wil vanavond zijn tweede plaats veiligstellen. Mits een driepunter op bezoek bij KV Oostende kan AA Gent ook zondag niet meer over Blauw-Zwart springen in het klassement. En wie weet wordt het dan toch nog spannend tot op de laatste speeldag, op voorwaarde dat Charleroi ook in eigen huis Anderlecht over de knie kan leggen natuurlijk. 

Michel Preud’homme kan tegen de Kustboys niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Laurens De Bock en Benoît Poulain. Opvallend: ook geen Bjorn Engels bij Club. Onze centrale verdediger is naar verluidt ziek. Timmy Simons neemt zijn plaats in.

Nóg meer zorgen voor Yves Vanderhaeghe. Hij moet het stellen zonder 6 spelers. Landry Dimata, Silvio Proto, Matthias Bossaerts en Fabien Antunes liggen in de lappenmand, terwijl Antonio Milic en Adam Marusic geschorst zijn. Ex-spelers Brecht Capon, David Rozehnal en Joseph Akpala staan aan de aftrap bij de thuisploeg.

Opstelling Club Brugge

Horvath, Touba, Denswil, Simons, Palacios, Claudemir, Vormer, Vanaken, Rotariu, Izquierdo en Vossen

Wisselspelelers: Butelle, Van Rhijn, Cools, Immers, Refaelov, Limbombe en Wesley

Opstelling KV Oostende

Dutoit, Capon, Rozehnal, Tomasevic, Vandendriessche, Siani, Jali, Berrier, Musona, Akpala en Canesin

Wisselspelers: Ovono, Van de Wiele, El Ghanassy, Özkan, Jonckheere, Godeau en Pedersen

Jan Dewijngaert voorspelt KVO – Club

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws