Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Anderlecht

Club-fan juicht

Vincent Mannaert, Bart Verhaeghe, Michel Preud’homme, de spelers én vooral de supporters… Iedereen is klaar voor de Match van het Jaar tegen Anderlecht. Onderstaand de 22 namen die vandaag tussen de lijnen lopen. Sébastien Delferière is de scheidsrechter van dienst. 

Preud’homme kan tegen RSCA niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Benoît Poulain en Laurens De Bock. Onze trainer kiest voor de ploeg die vorige week vrijdag met 1-3 ging winnen bij Sporting Charleroi. Na de fenomenale verwelkoming van de spelersbus zorgt Blue Army straks ook nog voor de grootste tifo ooit!

René Weiler moet het op zijn beurt stellen zonder de geschorste Adrien Trebel. Achterin neemt Kara Mobdji zoals verwacht opnieuw de plaats in van Bram Nutyinck. De meest opvallende afwezige bij Anderlecht is Lukasz Teodorczyk. Hij zit op de bank ten koste van Isaac Kiese Thelin.

Opstelling Club Brugge

Horvath, Touba, Denswil, Engels, Palacios, Claudemir, Vormer, Vanaken, Rotariu, Izquierdo en Vossen

Bankzitters: Butelle, Van Rhijn, Cools, Simons, Immers, Limbombe en Wesley

Opstelling Anderlecht

Boeckx, Appiah, Spajic, Kara, Obradovic, Dendoncker, Tielemans, Hanni, Acheampong, Chipciu en Thelin

Bankzitters: Ruben, Deschacht, Bruno, Nutyinck, Capel, Stanciu en Teodorczyk

Dirk Deferme voorspelt Club – Anderlecht

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws