Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Op de laatste speeldag van voetbalseizoen 2016-2017 strijden Club Brugge en AA Gent in een onderling duel om de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket. Onderstaand de opstellingen.

Michel Preud’homme kan tegen de Buffalo’s niet rekenen op geblesseerden Abdoulay Diaby, Laurens De Bock, Tomás Pina en José Izquierdo. Onze Colombiaanse sneltrein, die straks ongetwijfeld andere oorden opzoekt, zal daardoor wellicht niet meer in actie komen in Club-shirt. Claudemir is geschorst.

De Brugse coach kiest deze keer voor een 4-4-2, met enkele verrassingen in de basis. Zo moeten Ahmed Touba, Timmy Simons en Dorin Rotariu op de bank plaatsnemen. Dion Cools, Lior Refaelov en Wesley Moraes komen in de ploeg.

Hein Vanhaezebrouck moet het zonder Nana Asare stellen. Renato Neto vervangt hem. Voor AA Gent is de opdracht simpel. De bezoekers moéten winnen om de tweede stek alsnog voor de neus van Blauw-Zwart weg te kapen. Voor Club volstaat een gelijkspel.

Opstelling Club Brugge

Horvath, Cools, Denswil, Poulain, Palacios, Vanaken, Vormer, Limbombe, Refaelov, Vossen en Wesley

Bankzitters: Butelle, Van Rhijn, Simons, Touba, Immers, Vlietinck en Rotariu

Opstelling AA Gent

Kalinic, Gigot, Troost-Ekong, Mitrovic, Saief, Neto, Esiti, Milicevic, Kalu, Kubo en Coulibaly

Bankzitters: Rinne of Thoelen, B. Verstraete, L. Verstraete, Schoofs, Dejaegere, Perbet, Simon, Desmet, Foket en Gershon

Dirk Deferme voorspelt Club – Gent

Guilian steunt zijn vader

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws