Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dames Club Brugge krijgen steun uit opvallende hoek tijdens kampioenenmatch

Dames Club Brugge krijgen steun uit opvallende hoek tijdens kampioenenmatch

Zondagmiddag vormde De Haan het decor voor de kampioenenmatch tussen de dames van Club Brugge en Ladies Union Zandvoorde. Beide ploegen waren doorheen het seizoen erg aan elkaar gewaagd en wisten een onwaarschijnlijk straffe reeks van 75 op 78 neer te zetten. In een onderlinge testmatch werd er uitgemaakt wie met de titel in tweede provinciale A aan de haal ging. 

De Brugse dames schoten het best uit de startblokken en gingen nadrukkelijk op zoek naar het openingsdoelpunt, maar bij het rustsignaal stond de brilscore nog steeds op het bord.

Na de pauze trof het jonge Blauw-Zwarte geweld – met maar liefst zeven speelsters onder de 17 jaar – wél raak. Dankzij doelpuntenmakers Maertens, Boudens en de ingevallen Debruyne is de promotie naar eerste provinciale een feit. De algemene verwachting is dat ze ook volgend jaar een gooi zullen doen naar de titel.

De mannen van Vak 313 in Jan Breydel gingen de dames op gepaste wijze aanmoedigen: met vlaggen, een trommel en vanzelfsprekend de nodige gezangen. Een knap gebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws