Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dalsgaard pakt uit met onwaarschijnlijke analyse over horrortackle op Vormer

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft maandagavond met 2-1 gewonnen van Zulte Waregem. De meest opvallende fase vond plaats in het begin van de tweede helft, toen Henrik Dalsgaard uitpakte met een vreselijke tackle aan het adres van Ruud Vormer.

Onder meer Filip Joos en Peter Vandenbempt waren snoeihard voor Alexandre Boucaut, die niet eens een fout floot na de tackle van Dalsgaard. Na de wedstrijd mocht de 27-jarige Deen het gaan uitleggen voor de camera’s van PlaySports.

“Het was misschien wat hard, maar ik ga niet voor de man. Dat doe ik nooit. Je ziet dat ik niet met mijn studs naar Vormer ga. Voor mij is het gewoon een goeie tackle, want ik had de bal. Ik vond het trouwens ook bizarre afgekeurde goals”, aldus Dalsgaard.

Vormer was opvallend mild voor zijn collega. “Weet je, normaal gesproken zet ik mijn voet ook. Maar omdat ik vorige week rood kreeg tegen Anderlecht hield ik me nu wat in. Anders was ik misschien weer de lul. Ik hou daar zelf ook wel van, zo’n goeie tackle.” Ook Preud’homme en Dury mochten hun mening geven over de tackle van Dalsgaard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws