Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Daarom zagen we tegen Zulte Waregem de échte Hans Vanaken”

Vanaken - Vossen (Club Brugge - Kortrijk)

We hebben er in deze Play-Offs even op moeten wachten, maar afgelopen maandag zagen we Hans Vanaken op z’n best. De 24-jarige middenvelder speelde in zijn eentje Zulte Waregem uit verband en bekroonde zijn sterke match met een doelpunt. Een prestatie die ook Peter Vandenbempt en Filip Joos niet ontgaan is.

“Ineens wervelde Club Brugge weer door Jan Breydel en een herboren Hans Vanaken had de regie strak in de hand. Tegen KV Oostende per abuis nog aan de strafbank ontsnapt, maar er net als de rest van het elftal blijkbaar wel vertrouwen uit geput. Vanaken deed alles waarmee hij populair werd: slim bewegen, snel denken en handelen, zuivere en slimme pasjes, veel diepgang en nog scoren ook. Een topprestatie”, aldus de lofzang van Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

PlaySports commentator Filip Joos kan zich daar alleen maar bij aansluiten. Hij denkt te weten waarom we tegen Essevee de échte Vanaken aan het werk zagen. “Voor hem is het misschien wel beter dat hij niet met én Simons (geschorst tegen Zulte, nvdr) én Claudemir én Vormer moet spelen op dat middenveld. En dat hij niet vanop links moest oprukken, scheelde ook. Laat hem maar centraal op het middenveld zwerven. Het was zijn beste helft sinds héél lang. En geloof me, het wordt een andere competitie met de beste Vanaken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws