Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke pakt uit met ludieke tweet: “Aan al wie zegt dat KVO geen traditieploeg is…”

Marc Coucke (KV Oostende)

Marc Coucke ging donderdagavond helemaal uit zijn dak. Zijn KV Oostende mocht immers vieren na een 2-1 overwinning tegen Club Brugge. De Kustboys zijn zo zeker van de vierde plaats en moeten tegen KRC Genk of Sint-Truiden aan de bak om zich te verzekeren van Europees voetbal.

De flamboyante voorzitter van KV Oostende pakte naar goede gewoonte uit met enkele tweets voor, tijdens en na de match. “Aan al wie zegt dat KVO geen traditieploeg is: als we vanavond winnen tegen Brugge, zullen Anderlecht en KVO samen 34 landstitels hebben!”, klinkt het onder meer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws