Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Concrete Engelse interesse voor Poulain, centrale verdediger heeft al een besluit genomen’

Benoît Poulain (Club Brugge - Genk)

Tijdens de wintermercato van 2016 hengelden zowel Club Brugge, AA Gent als KV Oostende naar de verdedigende kwaliteiten van Benoît Poulain. Blauw-Zwart trok uiteindelijk aan het langste eind en schotelde de centrale verdediger een contract van 3,5 jaar voor. Een beslissing waar de landskampioen allesbehalve spijt van zou krijgen.

Aanvankelijk moest Poulain zich voornamelijk tevreden stellen met invalbeurten. Het duo Stefano Denswil – Bjorn Engels was in het kampioenenjaar immers onaantastbaar. Al moest de Fransman wel geregeld depanneren bij een blessure.

De laatste maanden speelde Poulain zich in de kijker en kreeg hij zelfs de voorkeur op Engels, hetgeen voor de nodige interesse zorgt. Zo willen zowel Milwall FC als Bristol City zich versterken met de centrale verdediger van Blauw-Zwart. Milwall FC staat momenteel op een zesde plaats in de Engelse tweede klasse, Bristol City bengelt onderaan op de zeventiende plek.

Volgens HLN is de Engelse interesse concreet, maar heeft Poulain duidelijk aangegeven geen zin te hebben in The Championship. Hij zou daarentegen liever zijn contract bij Club Brugge verlengen. Met het verwachte vertrek van Denswil en Engels is Poulain immers zo goed als zeker van een basisplaats volgend seizoen. Jammer genoeg kregen we vandaag ook slecht blessurenieuws over onze gegeerde verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws