Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club ziet transferprijs voor opvolger Simons de hoogte ingaan’

'Naast Masovic heeft ook deze speler zijn medische testen afgelegd bij Club Brugge'

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat er straks een beslissing genomen moet worden over Timmy Simons. Ons Club-icoon heeft meer schrik van het jaar te weinig dan het jaar te veel en denkt dus nog steeds na over een extra seizoen. Wat de 40-jarige middenvelder ook beslist, Blauw-Zwart wil hoe dan ook een nieuwe naam aantrekken op zijn positie.

Eind vorige maand werd Club nadrukkelijk gelinkt aan Ivan Sunjic, de defensieve middenvelder van Lokomotiva Zagreb. Sindsdien bleef het even stil, maar volgens Het Laatste Nieuws hengelen ze op Jan Breydel nog steeds naar de 20-jarige Kroaat.

Sunjic verkeert in een goeie vorm en scoorde afgelopen weekend nog tegen Inter Zapresic. Intussen werd hij zelfs opgeroepen voor de nationale ploeg van Kroatië voor de oefeninterland van 27 mei tegen Mexico. Gevolg: Sunjic komt bij meerdere clubs in het vizier, waardoor ook zijn transferprijs er niet minder op zal worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws