Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club van Witsel heeft gigantische transfersom én duizelingwekkend loon over voor Izquierdo’

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

José Izquierdo heeft zich de laatste weken weer helemaal in de kijker gespeeld bij Club Brugge. Met als absolute hoogtepunt zijn hattrick op het veld van Sporting Charleroi. Onze Gouden Schoen heeft de clubs dan ook voor het uitkiezen.

Vrijdag was Norman Capuozzo, de zaakwaarnemer van Izquierdo, aanwezig op Jan Breydel om te spreken over zijn toekomst. Hij had het toen over onderhandelingen met twee Italiaanse topclubs, naar alle waarschijnlijkheid Inter Milan en AC Milan. Ook een niet nader genoemde ploeg uit de Premier League toont concrete interesse.

Maar als het voor Joske – die eerder al eens aangaf dat hij zijn familie financieel wil onderhouden – écht om de centen draait, dan zou hij wel eens voor een Chinees avontuur kunnen kiezen. La Capitale meldt immers dat Tianjin Quanjian, de ploeg van Axel Witsel, bereid is om maar liefst 30 miljoen euro voor de Colombiaanse vleugelspits op tafel te leggen. Bovendien zou Izquierdo naar verluidt zo’n 20 (!) miljoen euro per jaar kunnen opstrijken in China.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws