Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler grijpt in extremis naast Confederations Cup, wél goed nieuws voor Horvath

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

In juli wordt in Rusland de Confederations Cup afgewerkt. Door de deelname van Kameroen is er ook een Belgische invloed aanwezig op het toernooi. Met Hugo Broos hebben zij immers een bondscoach die een beroep doet op enkele spelers uit de Jupiler Pro League.

Met Collins Fai (Standard) en Sebastien Siani (KV Oostende) nam de ex-trainer van Club twee JPL-spelers op in zijn definitieve selectie voor de Confederations Cup. Voor een uitgeleende speler van Club Brugge had hij dan weer slecht nieuws. In laatste instantie viel Jean-Charles Castelletto immers nog af.

De 22-jarige centrale verdediger, die dit seizoen uitgeleend werd aan de Franse tweedeklasser Red Star Paris en daar een goed seizoen draaide, was opgenomen in de voorselectie. Uiteindelijk moet hij echter vrede nemen met een plaats op de reservelijst. Enkel als er nog een verdediger geblesseerd uitvalt, mag hij nog hopen op een ticket naar Rusland.

Ethan Horvath kreeg daarentegen wél goed nieuws. Onze doelman, die de laatste vier wedstrijden van Play-Off I titularis was, werd opgeroepen voor de Amerikaanse nationale ploeg voor een vriendschappelijke interland tegen Venezuela (3 juni) en WK-kwalificatiewedstrijden tegen Trinidad en Tobago (8 juni) en Mexico (11 juni). De teller van Horvath staat tot dusver op één cap voor de VS.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws