Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club of Anderlecht? Odjidja gunt deze ex-club het kampioenschap

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Na een mislukt avontuur bij Norwich City komt Vadis Odjidja opnieuw aan de oppervlakte bij Legia Warschau. Sterker nog, de 28-jarige middenvelder is één van de smaakmakers van de Poolse competitie en kan op heel wat interesse rekenen. Ver van huis volgt hij het Belgische voetbal iets minder fel, maar heeft hij wel nog steeds een voorkeur.

Odjidja beseft dat er zondag elektriciteit in de lucht zal hangen wanneer zijn ex-ploegen Club Brugge en Anderlecht tegenover elkaar staan in een match die beslissend kan zijn voor de titel. “Het wordt een speciale wedstrijd. Een duel tussen twee erg sterke teams. Maar eerlijk: ik ben er nu toch al een tijdje niet meer en weet dus niet eens hoe laat het duel begint”, geeft hij toe tegenover RTBF.

Aan een voorspelling wil Odjidja zich niet wagen. “Ik weet niet wie kampioen wordt. Anderlecht heeft een voorsprong en ik hoor dat het voor Club moeilijk zal worden om ze in te halen. Maar… ik gun het Michel Preud’homme wel heel hard. We zullen zien, dat de beste mag winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws