Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club krijgt uitstekend nieuws met oog op voorronde Champions League

Dorin Rotariu juicht (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge verzekerde zich vorige week van de tweede plaats en mag zo komende zomer aan de bak in de voorrondes van de Champions League. Dit weekend viel ook in een aantal andere competities het verdict, waardoor Club nu zeker is van zijn mogelijke tegenstanders in de derde voorronde.

En Club kreeg daarbij goed nieuws. In Turkije pakte Besiktas de titel, waardoor Istanbul Basaksehir zeker tweede wordt. Dat betekent dat Club in de derde voorronde sowieso reekshoofd is en zo enkele lastige tegenstanders ontloopt. Het lijstje met mogelijke opponenten ziet er als volgt uit: OGC Nice, Young Boys Bern, Istanbul Basaksehir, Steaua Boekarest en AEK Athene of PAOK.

Als Club de vierde en laatste voorronde haalt, wordt de opdracht een stuk lastiger. Tenzij er van het rijtje CSKA Moskou, Dynamo Kiev, Ajax en Viktoria Plzen maximaal één ploeg doorstoot, is Club dan geen reekshoofd. Sevilla, Liverpool, Napoli en de bovenstaande teams zijn dan de mogelijke tegenstanders.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws