Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club kan mogelijke tegenstander op weg naar CL schrappen door opmerkelijk incident

In de derde voorronde van de Champions League treft Club Brugge Steaua Boekarest, Young Boys Bern, Nice, Basaksehir of de Griekse runner-up. Het zag er lang naar uit dat PAOK Saloniki, Panathinaikos en AEK Athene het spannend zouden houden tot het bittere eind, maar intussen kan er alvast één club geschrapt worden.

De Griekse voetbalfederatie heeft Panathinaikos in de huidige Play-Offs om het felbegeerde Champions League ticket drie punten afgetrokken, waardoor het niet langer in de running is. De club uit Athene krijgt die straf nadat begin deze maand in de match tegen PAOK Saloniki met een blikje bier werd gegooid richting Vladimir Ivic, de trainer van de tegenstander. Hij liep daarbij een open wonde op.

Vervolgens gingen ook nog eens vier spelers met elkaar op de vuist. De ref vond het welletjes geweest en legde de wedstrijd definitief stil. Panathinaikos leidde met 1-0, maar verliest de match nu voor de groene tafel met 0-3. Daar blijft het overigens niet bij. Volgend seizoen moeten ze immers aanvatten met een handicap van twee punten achterstand. En dan is er nog een boete van €41.500, aangevuld met twee wedstrijden achter gesloten deuren. Panathinaikos gaat tegen elke beslissing in beroep. Onderstaand de beelden van het incident.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws