Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans wijzen met de vinger naar 3 spelers: “Hou het voor bekeken aub!”

Club-fans fuck you

Club Brugge is er niet in geslaagd om de tweede plaats veilig te stellen op bezoek bij KV Oostende. De ploeg van Yves Vanderhaeghe trok met 2-1 aan het langste eind. Anderlecht won met 1-3 bij Sporting Charleroi en is kampioen.

Club Brugge nam het heft meteen in handen in de Versluys Arena, maar Hans Vanaken was te verrast om een afvallende bal voorbij William Dutoit in doel te schuiven. Daarna kwam KV Oostende beter in de wedstrijd. Ook ex-spits Joseph Akpala vergat echter om het openingsdoelpunt op zijn naam te schrijven.

Op het halfuur was het dan toch raak voor de thuisploeg. Blauw-Zwart kreeg de bal niet weg en Fernando Canesin kreeg te veel tijd om de bal in de zestien te droppen. Ex-verdediger David Rozehnal won het duel van Helibelton Palacios en kopte de 1-0 voorbij Ethan Horvath.

Michel Preud’homme probeerde het tij te keren met drie wissels: Anthony Limbombe voor Dorin Rotariu (45′), Wesley Moraes voor Jelle Vossen (60′) en Lior Refaelov voor Helibelton Palacios (60′), waardoor Ruud Vormer op de rechtsachter moest postvatten.

Ex-spelers nekken Club

Aanvankelijk gingen de Kustboys door op hun elan, maar het was Wesley Moraes die uit het niets de gelijkmaker tegen de netten schoot. Club tankte vertrouwen en zag een kopbal van Limbombe van de doellijn gered worden. Voorts moest Dutoit redding brengen op schoten van diezelfde Limbombe en Refaelov. Een onoplettendheid achterin deed echter de boeken toe: uitgerekend Akpala zorgde met een lob voor de 2-1-eindstand.

Club speelde het eerste kwartier en na de 1-1 meer dan behoorlijk, maar voor het overige speelde de uittredende landskampioen ver onder zijn beste niveau. De Brugse aanhang zag een collectief zwakke prestatie, maar ergerde zich nog het meest aan Hans Vanaken, José Izquierdo en Timmy Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws