Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans krijgen twee keer goed nieuws over Fran Brodic

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Dinsdag trainde Club Brugge achter gesloten deuren in aanloop naar de uitwedstrijd tegen KV Oostende. Fran Brodic was daarbij een opvallende aanwezige en lijkt te mogen dromen van zijn eerste speelminuten bij de grote jongens.

Brodic was dit seizoen de man in vorm bij de beloften van Blauw-Zwart. Als we alle wedstrijden samentellen (competitie, beker, interland en vriendschappelijk) zit de 20-jarige Kroaat aan 40 (!) doelpunten en 15 assists. Op sociale media werd dan ook meermaals opgeroepen om de goaltjesdief van Sven Vermant een kans te geven bij de eerste ploeg.

Het is niet de eerste keer dat Brodic opduikt op een training van de A-kern. Eerder slaagde hij er echter nooit in om de Brugse trainersstaf te overtuigen. Volgens Het Nieuwsblad is de kans deze keer wel reëel dat de jonge goalgetter zijn kans krijgt in de laatste matchen tegen KV Oostende of AA Gent.

Duidelijkheid over contract

“Dat Brodic nu plots opduikt op een gesloten training voor het duel tegen Oostende, wijst er mogelijk op dat hij kans maakt op een plaatsje in de selectie. Nu Club de titel zo goed als kwijt is én tegelijk stevig op weg is naar de tweede plaats, zijn de belangen iets minder groot en dat biedt kansen voor de jonge Kroaat”, klinkt het in de krant.

Tot slot waren er in het verleden diverse bronnen die ervan uitgingen dat het contract van Brodic deze zomer zou aflopen. Niets is echter minder waar. Intussen weten we namelijk met zekerheid dat de spits nog onder contract ligt tot midden 2019.

UPDATE 12.50 uur: MPH heeft beslissing genomen over ‘Brodic-vraagstuk’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws