Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club- en Anderlecht-fans jennen elkaar in aanloop naar topper van zondag

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge

Er is deze week al heel wat gezegd en geschreven over de klassieker van komende zondag. Het belang van deze match kan dan ook niet genoeg benadrukt worden: ofwel blaast Club Brugge de titelstrijd nieuw leven in, ofwel mag Anderlecht vieren in het hol van de leeuw. Blauw-Zwart schiet niets op met een gelijkspel en zal indien nodig risico’s nemen om de drie punten thuis te houden. 

In aanloop naar onze zogenoemde ‘hate game’ zal het Brugse legioen er werkelijk álles aan doen om een Paars-Wit titelfeest te verhinderen. Zo staat de verwelkoming van de spelersbus op het programma, net als een adembenemende You’ll Never Walk Alone, een knappe tifo van Blue Army, een nieuwe Blauw-Zwarte vlaggenzee en hopelijk ook een leuke afterparty!

Onderstaand de belangrijkste informatie die elke Club-fan die de match bijwoont, best even doorneemt. Klik op de afbeelding, zet je op aanwezig en spread the word! De Anderlecht-aanhang waant zich al zegezeker en pareert de Brugse plannen met een “Champion à Bruges olé olé” evenement. Een overzicht.

Spelersverwelkoming Club Brugge – Anderlecht

Spelersverwelkoming Club Brugge - Anderlecht

TIP: bekijk hier de fenomenale beelden van vorig jaar!

Belangrijke informatie over verwelkoming spelersbus

Belangrijke informatie verwelkoming spelersbus

Anderlecht opnieuw vernederen

Anderlecht opnieuw vernederen

Vlaggenzee tijdens Club – Anderlecht

Vlaggenzee tijdens Club - Anderlecht

Afterparty met DJ Phonk

Afterparty met DJ Phonk

Anderlecht-fans voelen zich zegezeker

Anderlecht-fans voelen zich zegezeker

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws