Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge voegt in extremis naam aan zijn selectie toe: geheim wapen tegen Anderlecht?

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de clash tegen Anderlecht. Omstreeks 17 uur deelde Blauw-Zwart zijn selectie voor de match tegen RSCA mee, maar die is intussen lichtjes gewijzigd.

Michel Preud’homme kan morgen zoals verwacht niet rekenen op Abdoulay Diaby, Benoît Poulain en Laurens De Bock. De naam van Lior Refaelov is daarentegen plots wél opgedoken in de Brugse selectie.

Na problemen aan de adductoren hervatte Rafa zaterdag pas de groepstrainingen, maar desondanks maakte hij aanvankelijk geen deel uit van de selectie. Intussen heeft de Israëliër dan toch een plaatsje weten te bemachtigen bij de 21 namen van MPH.

Rotariu krijgt ongetwijfeld de voorkeur op Refaelov, maar onze 31-jarige flankaanvaller zou dolgraag nog een rol van betekenis spelen als invaller. Hij zit er immers erg verveeld mee om keer op keer geblesseerd te moeten toekijken en wil Club koste wat het kost nog eens een dienst bewijzen. “Of Lior fit genoeg is om te spelen? Wat is fit hé? We zullen wel zien”, blijft Preud’homme enigszins mysterieus.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Palacios, Van Rhijn, Engels, Denswil, Touba en Cools

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Rotariu, Refaelov, Vlietinck, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws