Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge-target kiest voor AA Gent’

Ghelamco Arena overdag (AA Gent)

De Belgische topclubs zijn in een hevige strijd verwikkeld voor de handtekening van Eupen-aanvaller Mamadou Sylla. De Senegalees zou naar de Ghelamco Arena trekken, tenzij KRC Genk plots nog roet in het eten gooit.

Zoals je vrijdagmorgen al op BlauwZwartFans kon lezen, is de transfer van Sylla nakend. Intussen is bekend geraakt dat de 23-jarige aanvaller normaliter het project van AA Gent boven dat van Club Brugge en andere clubs verkiest. Het Nieuwsblad meldt nochtans dat hij elders in België meer kon verdienen.

Zo komt KRC Genk plots met een hoger loon op de proppen. Daardoor wacht Sylla het einde van de competitie af om de knoop definitief door te hakken.

“Wij communiceren pas als er een handtekening is”, reageert Michel Louwagie, algemeen directeur van AA Gent, die ongetwijfeld de soap rond Adrien Trebel nog niet vergeten is. De Franse middenvelder had immers eveneens een akkoord met de Buffalo’s, maar koos in extremis voor Anderlecht. Sylla draagt een prijskaartje van zo’n 3,5 tot 4 miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws