Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge reageert met dubbele boodschap na incident met projectiel richting René Weiler

René Weiler (Anderlecht)

René Weiler stuurde zondagavond zijn kat naar het verplichte interview meteen na de wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht. Vanop de Brugse tribunes zou immers met een projectiel richting de trainer van Paars-Wit gegooid zijn.

Na verzorging van de medische staf kwam Weiler wél opdagen tijdens de persconferentie voor de schrijvende pers. Er werd even gepolst naar het incident, maar de Zwitser hield de boot af. “Of alles in orde is met mij? Jazeker, tout va bien. Maar ik wil het liever niet hebben over wat er gebeurd is. Ik vind dat we het hier over voetbal moeten hebben.”

Volgens Het Nieuwsblad veroordeelde Club Brugge het feit, maar ziet Blauw-Zwart ook een oorzaak voor de gebeurtenis. “Dit keuren we natuurlijk niet goed. Maar het is ook een feit dat Weiler zich al vanaf zijn aankomst in Brugge zeer provocerend gedroeg tegenover onze fans.”

Zo trapte de oefenmeester van Paars-Wit bij een aanval van Club Brugge een extra bal op het veld, zodat Sébastien Delferière genoodzaakt was om het spel stil te leggen. Daar was Jan Breydel uiteraard allesbehalve tevreden mee.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws